Doživite uzbuđenje glampinga helikopterom – gde se luksuz susreće sa avanturom

Ideja da letite helikopterom na egzotično mesto zvuči uzbudljivo i romantično, zar ne? Ali da li ste se zapitali kako bi bilo ostati u helikopteru koji je preuređen u luksuzni smeštaj?

Građevinska kompanija iz Kalifornije pod nazivom Mega Remodeling nedavno je objavila video na Instagramu u kom predstavlja svoj prvi projekat „Helicopter Glamping“. U slučaju da nikada ranije niste čuli za glamping, to je kombinacija uzbuđenja kampovanja bez kompromisa u pogledu glamura i luksuza. Koncept helikopterskog glampinga uključuje helikoptere koji su preuređeni u luksuzne kampere.

Kompanija koja je razvila ovaj jedinstveni projekat ima svoj sajt, koji nudi više detalja: „Helicopter Glamping je nov i uzbudljiv koncept koji redefiniše koncept „glampinga“. Uzimamo helikoptere i pretvaramo ih u luksuzne jedinice za iznajmljivanje koje se mogu postaviti bilo gde u svetu. Naš cilj je da pružimo jedinstveno i nezaboravno iskustvo koje ne možete naći nigde drugde.”

Tizer video objavljen na Instagramu uključuje 3D digitalne prikaze kako će helikopterske glamping jedinice izgledati kada budu izgrađene, zajedno sa stvarnim snimkom lokacije na kojoj se gradi prvi projekat.

Na zvaničnom sajtu se takođe navodi: „Svaku jedinicu kreiramo i opremamo najkvalitetnijim materijalima i sadržajima kako bismo osigurali da naši kupci imaju najudobniji boravak. Bilo da tražite jedinstveni odmor na otvorenom ili romantično putovanje, imamo ponešto za svakoga. Dođite da istražite svet Helicopter Glampinga.”

Prema natpisu na Instagram videu, prvi projekat se gradi negde oko Nacionalnog parka Džošua Tri u Kaliforniji. Kompanija tvrdi da će prvi helikopterski glamping resort biti spreman da dočeka goste u prvom kvartalu 2024. godine.

Luxury Experience