Čekanje aviona je upravo postalo zabavno

LAX je bez sumnje jedan od najfrekventnijih aerodroma na svetu, a poznate ličnosti koje ga često obilaze, žudele su za VIP opcijom koja im omogućava zaobilaženje redova i gužve…

Pa, oni su sada dobili ono što su želeli, jer je LAX dom novom premijum VIP terminalu, nazvanom Private Suite, koji gostima daje priliku da se opuste dok čekaju svoj let, bez uobičajenog stresa koji obično prati letenje. Sada, Four Seasons Resort Bora Bora i Four Seasons Resorts Hawaii su se udružili sa Private Suite kako bi svojim gostima obezbedili zaista neprevaziđeno iskustvo.

Gosti ovog terminala imaju prednost u odnosu na obične putnike, jer na sam aerodrom ulaze kroz specijalne kapije. Potom, oni dolaze do dela u kom mogu raditi ili opuštati se, dok se za njihov prtljag brine osoblje. Oni mogu uživati u privatnim TSA skrininzima, obradi podataka carine i drugih institucija, dok uživaju u komforu svog apartmana. Do aviona će ih prevesti BMW sedan serije 7.

Svaki apartman smešten na ovom terminalu ima svoje kupatilo, ostavu, dvopersonski ležaj i pogled na avionsku pistu. Zahvaljujući novom partnerstvu, gostima će biti omogućeno da personalizuju svoj apartman i vreme provedeno u njemu.

Ovo iskustvo košta 3.500 dolara i može primiti do tri gosta, uključujući u tu sumu i jednogodišnju članarinu.