Bark Air: Nova avio-kompanija posvećena kućnim ljubimcima poleće u maju

Putovanje avionom sa psom često može biti teško i novi brend želi da to promeni.

BARK, kompanija poznata po svojim proizvodima za pse, nedavno je objavila da pokreće novu uslugu putovanja, BARK Air. U partnerstvu sa malom čarter avio-kompanijom, BARK Air je dizajniran da daje prednost kućnim ljubimcima, a zatim njihovim vlasnicima, kako bi mogli da putuju zajedno u udobnosti i pogodnosti.

Prilikom lansiranja, oni će u početku opsluživati gradsko područje Njujorka preko aerodroma okruga Vestčester sa letovima do oblasti Los Anđelesa preko Van Najsa, ali i Londona u Engleskoj preko aerodroma Stansted. Prvi letovi kompanije BARK Air poleteće iz Njujorka u četvrtak, 23. maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARK Air (@barkair)

„Kada smo pokrenuli BARK 2011. godine, bili smo u misiji da revolucionišemo prostor i stvorimo najbolje proizvode za pse. Uzbuđeni smo što možemo da iskoristimo znanje koje smo stekli tokom godina da bismo stvorili iskustvo koje je prvo za pse“, rekao je Mat Meker, suosnivač i izvršni direktor BARK kompanije. „Verujemo da će ova inicijativa podići svest o misiji i vrednostima našeg brenda, upoznati više ljubitelja pasa sa porodicom BARK i pomoći da se obogate životi pasa i ljudi širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARK Air (@barkair)

BARK Air ima za cilj da četvoronožni prijatelji osete iskustvo prve klase, baš kao i mi, tokom njihovih dugih letova. Nakon što rezervišete kartu, zaposleni u BARK Air-u će prikupiti informacije o svakom psu i planovima putovanja njihovih vlasnika kako bi osigurao najbolje moguće iskustvo.

Putnici će morati da stignu na aerodrom samo jedan sat pre poletanja radi lake i brze prijave. Da bi pomogao putnicima sa psima, zaposleni u BARK Air-u će dočekati pse na kapiji i uvesti ih u kabinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARK Air (@barkair)

Da bi psi iskusili putovanje, avion će biti opremljen umirujućim feromonima, muzikom i bojama koje preferiraju četvoronožni prijatelji. U isto vreme, psi će imati pristup poslasticama koje će ih smiriti, čepićima za uši koji neutrališu buku i jaknama za opuštanje. Pored toga, hrana, grickalice i poslastice brenda BARK biće obezbeđene tokom leta kako bi se razmazili četvoronožni putnici i njihovi vlasnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARK Air (@barkair)

Cene BARK Air karata počinju od 6.000 dolara za psa i vlasnika između Njujorka i Los Anđelesa i 8.000 dolara između Njujorka i Londona.

Luxury Experience