Avio kompanija Lufthanza predstavlja zapanjujuće nove apartmane prve klase

Lufthanza, nacionalna avio-kompanija Nemačke je predstavila nove prvoklasne apartmane koji dokazuju da se savršenstvo može poboljšati.

Lufthanza je objavila fotografije svoje nove "Allegris" linije sedišta u kabini, uključujući prve slike apartmana prve klase planiranih za njenu buduću flotu. Avio kompanija će u budućnosti ponuditi najmanje osam različitih tipova sedišta u svojoj floti za duge relacije.

Apartmani prve klase će ponuditi povećanu privatnost, sa zidovima koji se protežu skoro do plafona aviona. Udobnost će postati vaš novi najbolji prijatelj na dugim letovima sa sedištima širine skoro jedan metar koja se mogu udvostručiti i pretovriti u udoban krevet. Svi apartmani su opremljeni ormarom i pregradama za privatnost kako biste se udobno presvukli u pidžame kada poželite da odmarate.  

Putnici mogu zajedno da večeraju za velikim trpezarijskim stolom, sedeći preko puta svog partnera, dok gurmanski meni i jedinstvena usluga kavijara avio-kompanije čine ovaj trenutak nezaboravnim.

Takođe, u ovim kabinama ćete imati dovoljno vremena da pogledate svoje omiljene emisije i serije na velikim ekranima koji se protežu po celoj širini apartmana, a obezbeđena je i Bluetooth veza za slušalice i bežično punjenje telefona.

Postoje ograničene informacije o najsitnijim detaljima prvoklasnih apartmana, međutim, ove inovacije biće implementirane već početkom 2023.

Izvršni direktor Deutsche Lufthansa AG, rekao je: „Želimo da postavimo nove standarde bez presedana za naše goste. Najveća investicija u premijum proizvode u istoriji naše kompanije potkrepljuje našu tvrdnju da i u budućnosti želimo da budemo vodeća zapadna premijum avio kompanija.“

Lufthanza planira da uvede prvu klasu na odabranim Airbus A350-900. Konkretno, najmanje 10 A350-900 imaće prvu klasu, a biće smešteni u Minhenu.

Luxury Experience