Armani/Casa potpisuje novi izgled biznis klase Etihad Airways

Italijanska elegancija kombinuje se sa luksuzom Bliskog istoka kako bi se poboljšalo iskustvo poslovne klase.

Etihad Airways u partnerstvu sa Armani/Casa, najavio je novu saradnju u cilju pružanja neuporedivog premijum doživljaja putovanja, postavljajući nova merila za vazduhoplovnu industriju.

Saradnja Etihad i Armani/Casa predstavlja „The Constellation Collection“, inspirisanu zvezdama. Nudeći „beyond Business“ iskustvo za Etihad putnike, asortiman je ukrašen jedinstvenim geometrijskim uzorkom koji suptilno krasi kolekciju. Luksuzna linija posuđa uključuje posude od keramike, staklene čaše, pribor za jelo i serviranje, kao i vrhunski tekstil za potpuno luksuzno iskustvo tokom leta.

Toni Daglas, glavni izvršni direktor grupe Etihad Airways rekao je: „Danas predstavljamo potpuno nov i uzvišen način letenja sa Etihad Airways - iskustvo definisano našim emiratskim nasleđem, ali oblikovano jasnom vizijom naše budućnosti. Globalno poznat po svom italijanskom luksuzu i eleganciji, Armani/Casa je idealan partner za kreiranje neuporedivog nivoa usluge po meri i prefinjenosti za naše goste.”

Posuđe sadrži prefinjene siluete sa uzvišenim savremenim završnim obradama, kombinovanim materijalima i reljefnim šarama. Upotreba više tekstura predstavlja kulturnu raznolikost UAE. Paleta boja odražava okolinu Abu Dabija; tamnozelena je inspirisana urminim palmama u regionu dok akvamarin predstavlja lepotu stabala mangrova. Pribor za jelo sa potpisom brenda je elegantan sa šarenim ručkama i donosi nepogrešivo Armani/Casa iskustvo direktno gostu.

Kolekcija je dizajnirana u skladu sa posvećenošću avio-kompanije održivosti. Izdržljivi, visokokvalitetni materijali i inovativni dizajni smanjili su težinu opreme do 10%, što rezultira manjim sagorevanjem goriva i manjim emisijama štetnih gasova.

Pored posuđa, Armani Casa je dizajnirao luksuzni asortiman tekstila od vrhunskih materijala. Set jastučnica imaju Armani/Casa potpis dizajna kako bi se dodatno poboljšalo iskustvo u poslovnoj klasi. Gosti na dužim letovima takođe će imati koristi od novog inovativnog dušeka od memorijske pene, koji pruža dodatnu udobnost potpuno ravnim krevetima u biznis klasi.

Luxury Experience