Američki reper Rik Ros pokazao svoj privatni avion Gulfstream G550

Nekoliko dana nakon što je uspešno organizovao „Rick Ross Car & Bike Show“, američki reper Rik Ros je na Instagramu pokazao svoj prvi privatni avion.

„Biggest Boss“ je objavio video zapise i fotografije personalizovanog mlaznjaka koji ima crno-zlatnu šemu boja zajedno sa njegovim logom na repu i njegovim imenom utisnutim zlatom sa strane. Zanimljivo, registarski broj otkriva da je letelicu reper nabavio u aprilu ove godine.

U jednom od video snimaka, Rik izvodi plesni pokret na asfaltu pre nego što kaže svojim fanovima da bi i oni mogli da žive ovakav život ako se potrude. Iako avion naziva "a $5 billion play", letelica zapravo ne vredi ni blizu tog iznosa. Avion je Gulfstream G550 iz 2012. čija je prosečna cena oko 25 miliona dolara. Pokreću ga dva mlazna motora Rolls-Royce i ima domet od 7700 milja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethika (@ethika)

Reper koji je postao preduzetnik takođe je napravio obilazak privatnog aviona u video snimku gde se može čuti kako letelicu imenuje "Maybach Airlines" i takođe se zahvaljuje Duncan Aviation što se povezao sa svojom novom igračkom. Kabina ima raspored koji može da primi do 18 putnika i ima vrhunske karakteristike poput samosklopivih stolova i motorizovanih zavesa za prozore.

Luxury Experience