Air New Zealand nudi najbolji san na nebu dok otkriva nove kabine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PuroMerca (@puromerca)

Air New Zealand otkriva Skynest, prve kabine sa krevetima na sprat u avio-kompaniji.

Za većinu ljudi, spavanje tokom leta je zaista nemoguće. Sedišta u većini aviona nisu najudobnija, posebno kada ste u sredini reda i nemate gde da naslonite glavu. Air New Zealand dolazi da stane na kraj ovom mučenju.

Prema Washington Postu, sledećeg septembra, avio-kompanija će debitovati prvim ležajima u avionu - Skynest. Reč je o šest ležajeva koji će biti dostupni putnicima ekonomske klase na dugim i ultra dugim letovima, kako u postojećim širokotrupnim avionima Air New Zealand tako i na nedavno nabavljenim Dreamliners.

Skynest je mnogo više od standardnog kreveta za spavanje. U stvari, postoje tri kaspule naslagane jedna na drugu kako bi se maksimizirao prostor unutar kabine. Sa dimenzijama od približno 2 metra dužine i 60 cm širine, nude dovoljno prostora čak i za visoke ili krupne putnike.

Ono što je zanimljivo u vezi sa Skynest krevetima je da će kapsule biti dostupne za četvoročasovne rezervacije, pored stvarnog sedišta u avionu. Air New Zealand je odabrao ovaj vremenski okvir kako bi putnicima pružio priliku da prođu kroz dva REM ciklusa, koji obično traju po 90 minuta. Ovo ostavlja dodatni sat da se probudite opušteno, sa još 30 minuta između sesija kako bi posada mogla da očisti krevete i promeni posteljinu.

Ležajevi su deo serije Air New Zealand inovacija za spavanje, kao što je Skycouch, koji je debitovao 2010. Ova ponuda omogućava putnicima da rezervišu tri susedna sedišta koja se mogu pretvoriti u krevete, zahvaljujući specijalno dizajniranom dušeku koji se proteže preko sedišta.

Novi Skynest, s druge strane, omogućava vam da imate potpuno odvojen prostor za spavanje od vašeg sedišta. Cena četvoročasovne sesije tek treba da bude određena, ali prema avio-kompaniji iznosiće od 400 do 500 dolara. Koja god da je konačna cena, nema nikoga ko se ne bi složio da je dobar san u avionu zaista neprocenjiv.

Luxury Experience