Air France pomera granice luksuza pred početak Olimpijade

Više slika

Više slika

Emirates i Qatar Airways, pripremite se! Air France redefiniše luksuz na nebu sa najdužim sedištima u komercijalnoj avijaciji za putnike prve klase. A to nije sve – njihovi putnici mogu uživati u luksuznim apartmanima na CDG, sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, spoljnim dvorištem i posvećenim batlerom...

Air France postavlja nove standarde za putnike prve klase, podižući njihovo iskustvo od samog polaska pa sve do visina od 12.000 metara. La Première debitovaće sa novim unapređenjima na međunarodnom aerodromu Charles de Gaulle (CDG) u Parizu u julu, upravo na vreme za Letnje olimpijske i paraolimpijske igre 2024. Ukoliko poseban lobi za prijavu, sigurnosna kontrola i privatni lounge prostor nisu dovoljni, Air France takođe lansira novu La Première kabinu, sa najdužim sedištima prve klase na svetu u zimu 2024.

Putnici La Première započinju svoje putovanje u luksuznom lounge prostoru od 1070 kvadratnih metara. Ovaj predivan prostor nudi meni i vina koje je kurirao šef sa Michelin zvezdom, Alen Dukas. Nakon što zadovolje apetit, putnici mogu da se osveže u luksuznim tuševima i uživaju u besplatnim 30-minutnim spa tretmanima od strane francuskog brenda Sisley za negu kože.

La Première apartmani na CDG su vrhunac luksuza, budući da svaki dolazi sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, spoljnim dvorištem i posvećenim batlerom. Prema Air France, svaki apartman je remek-delo, sa svojim jedinstvenim karakterom, šemom boja i unutrašnjim dizajnom. Aromatično sveže cveće, luksuzna posteljina i očaravajuća umetnička dela francuskih umetnika su uobičajen prizor. Za one koji putuju u velikim grupama ili porodicama, postoji opcija da se spoje dva apartmana, što dodatno povećava privlačnost La Première iskustva.

Sve dobre stvari dolaze po ceni, pa tako i La Première apartmani, koji nadmašuju i najbolje. Nisu uključeni u cene prve klase i počinju od 865 dolara. Osim luksuznih apartmana na CDG, dolaskom zime 2024, nova La Première prva klasa kabina Air France će redefinisati luksuz. Prostrana sedišta će omogućiti putnicima da uživaju u pogledu kroz pet prozora. Ova konfiguracija ostavlja svaku kabinu sa samo tri sedišta prve klase, nudeći dovoljno prostora za potpuno ravni krevet, sofu i dodatno sedište, prema Afar. Air France zaista igra igru pružanja neuporedivog luksuznog servisa na aerodromu i tokom leta kao niko drugi.

Luxury Experience