Pametna i održiva jednim potezom transformiše naša kupatila

Kupatilo postaje sve prefinjeniji prostor gde možemo da se odmorimo od stresa svakodnevnog života i brinemo o sebi.

Pa, zašto onda ne bismo odabrali smart kadu koja nas opušta kao da smo u spa centru? Ovaj novi koncept dolazi zahvaljujući Ulriki Conca, studentkinji sa Accademia Italiana koja je, zajedno sa italijanskom kompanijom za dizajn kupatila Forma Aquae, kreirala revolucionarnu U kadu.

Deo linije pametnog nameštaja, ova kada nove generacije ne samo da je sposobna da stvori novu ideju spa centra kod kuće, već takođe uzima u obzir životnu sredinu smanjujući potrošnju energije i optimizujući prostor. Kako? Pa, za početak, to je kada „dva u jednom” jer deluje kao umivaonik, smanjujući nered na minimum i nudeći holističko velnes iskustvo za one sa mini kupatilom ili one koji sanjaju o spa centru. Zahvaljujući svom posebnom obliku jajeta, može se transformisati u zavisnosti od toga za šta je potrebno: mala, ali udobna kada ili veći umivaonik. Dizajnirana u zidnoj, ugaonoj ili samostojećoj verziji, U kada se takođe može postaviti u bilo koji prostor, čak i u spavaću sobu.

Sve ovo očigledno dolazi sa luksuznim velnes tretmanima: od hidromasaže do hromoterapije i aromaterapije. Pored LED svetla, model U ima unutrašnje reflektore, mlaznice koje se nalaze na dnu i sa strane, dozator eteričnog ulja i ultrazvučni isparivač. Na kraju, tu je rezervoar tečnog sredstva za dezinfekciju i samočišćenje.

Ova ekskluzivna kada je takođe održiva zahvaljujući specijalnoj aplikaciji koja može izračunati optimalnu količinu vode za upotrebu, kontrolisati temperaturu, podesiti sesije aromaterapije i hromoterapije, kontrolisati zvukove i svetla, isparenje eteričnih ulja i započeti samočišćenje. Jednostavna za upotrebu i daljinski kontrolisana, pretvara uštedu energije u zabavu za celu porodicu.

Luxury Experience