"Mercy" by Kreoo: Skulptura u mermernom lavabou

Više slika

Više slika

Dizajniran od strane Kristofa Pilea, "Mercy" predstavlja Kreoo samostojeći lavabo koji pretvara mermer u pravo umetničko delo...

Ovaj cilindrični lavabo izrađen je iz jednog bloka mermera, pružajući neprekidnu površinu koja se oblikuje u složene uzorke, ponekad delikatne, ponekad šire, na različitim dubinama.

Kreoo "Mercy" slavi prirodni kamen kao živi materijal u kojem se ispisuju priče i jezici, prenoseći ih kroz generacije kao dragocene i večne. Na njemu se nižu listovi, uvijanja, elegantni oblici u stilu lepeze i teme inspirisane vegetacijom, što predstavlja dekorativni razvoj koji je pažljivo osmislio Kristof Pile. On osmišlja jedinstveno preplitanje oblika koje ponekad odzvanja klasičnom kulturom, a ponekad i sećanjima na udaljene krajeve.

Rezultat je evoluirajuće umetničko delo, proizvod složene obrade koja spaja tehnologiju i zanatstvo. Izrezbareni deo je završen prstenom mat finiša koji se nastavlja unutra sa konkavnim i mekim oblikom, dok je odvod integrisan ravno u mermer.

Dostupne su četiri opcije materijala za prilagođavanje kolekcije: svetli emperador, maslinasto sivi, bianco carrara i bianco del re, čineći "Mercy" centralnim elementom u ambijentu kupatila u luksuznim stambenim ili hotelskim projektima.

Ovaj izuzetni lavabo nije samo funkcionalan element, već i centralni dekorativni predmet koji može transformisati prostor kupatila, dodajući mu sloj sofisticiranosti i umetničke vrednosti.

Luxury Experience