Agape predstavlja novitete sa potpisom Patrisije Urkuiole

Više slika

Više slika

Šta kažete na kadu od gline ili lave?

Kolekcija Cenote italijanske kompanije Agape dopunjena je novim kadama koje je dizajnirala španska dizajnerka Patricija Urkiola.

Modeli donose sveže materijale i dizajnerske inovacije, nastavljajući njen elegantan vizuelni jezik. Nakon kolekcije umivaonika, sada je poznata dizajnerka koja sarađuje sa brendom Agape više od 20 godina dizajnirala impresivne Cenote kade koje su izrađene od gline i lave.

Cenote kada od gline ima zaobljeni pravougaoni oblik sa debljim obodom od osnove, hvatajući duboki i starinski šarm španske crne gline.

Spoljna površina je prirodno neujednačena i ručno oblikovana kako bi se istakla lepota materijala dok je unutrašnjost glatka. Ručna izrada čini svaku kadu jedinstvenom. Njena prirodna tekstura je dodatno naglašena blago neravnom spoljašnjom površinom, ručno obrađenom drobljenim zrnima pirinča.

Da bi napravio model kade Cenote Lava tim Agape je koristio vulkanske stene. Cenote Lava ima isti pravougaoni oblik sa zaobljenim ivicama i debljim obodom koji joj daje stabilnost. Površina je fino polirana do teksture ljuske jajeta i tretirana rastvorom koji odbija vodu. Njena boja odražava duboku suštinu magme.

Luxury Experience