Svetlost kao umetnost: Glass Design predstavlja novu dimenziju sa kolekcijom Light Emotion

Više slika

Više slika

Po prvi put, Glass Design uvodi svetlost kao kreativni izraz kako bi podigao i dodatno ukrašavao svoje izuzetne kolekcije od finih materijala poput kristala i oniksa…

Rezultat je istovremeno fascinantan i intenzivan, omogućavajući proizvodu da prevaziđe samu funkcionalnost i postane pravo umetničko delo, čija jedinstvenost i lepota su istaknuti i uzvišeni infuzijom svetlosti.

Transparentnost kristala i oniksa omogućava da svetlost bude spektakularno uhvaćena i bacana, čime se ističu materijal, detalj i zanatska veština.

Light Emotion je novi koncept, nova identifikacija koju Glass Design dodeljuje svim kolekcijama gde je inkorporacija svetlosti definišuća karakteristika. Pažljivo ručno izrađeni dijamantski rezovi VILLA XL kristalnog umivaonika stvaraju uzbudljiv i slavan efekat kada je osvetljen izvorom svetlosti unutar baze.

Izrađeni od kristala, ručno sečeni sa različitim akcentima, modeli RAMADA, ICE ROUND i ICE OVAL XL nude osvetljenje od elegantnog montažnog prstena koji je postavljen u bazi, a time i naglašen svetlošću.

ONYX Light umivaonik, koji ima bazu od oniksa sa stranama od transparentnog duvanog stakla, osvetljen je ispod samog oniksa. Budući da je prirodno transparentan materijal, efekat je dramatičan i delikatan u istoj meri, stvarajući snažan fokus u bilo kojem okruženju.

Lepota i veličanstvenost svetla takođe je očigledna u novoj seriji slavina CRYSTAL WATER TOWER. Sa elegantnim cilindričnim telima u tri različita uzorka ručno sečenog kristala kombinovana sa metalnim bazama i izlazima u različitim završnim obradama, opciona osvetljena verzija pretvara svaku upotrebu u jedinstveno i senzorno iskustvo.

Luxury Experience