GLASS DESIGN predstavlja novi umivaonik Skyline Marble 90

Više slika

Više slika

Glass Design s ponosom predstavlja najnoviji dodatak svojoj impresivnoj SKYLINE kolekciji - umivaonik SKYLINE MARBLE 90…

Ovaj umivaonik, koji kombinuje staklo i mermer, donosi savremen i minimalistički dizajn koji će obogatiti svaki enterijer. SKYLINE MARBLE 90 je podni model koji ujedinjuje eteričnu lepotu stakla u jedinstvenoj strukturi. Puristički i rafinirano, njegovo elegantno mermerno postolje odmah privlači pažnju i pruža dodatni naglasak i definiciju. Stakleni delovi imaju uglove od 45° koji su besprekorno spojeni i završeni, čime se osigurava vrhunski estetski dojam.

Ovaj umivaonik dolazi u dve sofisticirane kombinacije: ton konjaka sa bazom od belog calacatta mermera i ton fume sa bazom od crnog nero marquinia mermera. Bez obzira na željeno raspoloženje, oba modela oličavaju osećaj čistoće gde se svetlost zarobljava i geometrije ističu, elegantno obogaćujući okolinu i oslobađajući kreativnost arhitekata i dizajnera.

Dimenzije SKYLINE MARBLE 90 umivaonika su 496 x 346 mm, visine 900 mm, sa zidnim odvodom. Ovaj model je idealan za one koji traže spoj moderne elegancije i funkcionalnosti, pružajući impresivan dodatak svakom kupatilu ili umivaoniku.

Luxury Experience