Veuve Clicquot predstavlja 3 nove avanture u luksuznim vozovima

Više slika

Više slika

Veuve Clicquot i Belmond su se ponovo udružili kako bi nam ponudili priliku da uživamo u iskustvu starog luksuza, odnosno putovanjima vozom i prefinjenom šampanjcu…

Dva brenda LVMH, koji su se ranije udružila kako bi kreirala luksuzno putovanje vozom od Francuske do Italije, predstavila su tri dodatne avanture u legendarnim Belmond vozovima. Nova Solaire putovanja omogućavaju putnicima da prate sunce kroz tri kontinenta, sa najprestižnijim cuvées i delikatesama u ruci.

Prvo putovanje, koje se odvija od 22. do 25. aprila, vodi od Singapura do Malezije. Gosti će uživati u šampanjcu za doručak sa pogledom na Marina Bay u Singapuru, a zatim se ukrcati na Eastern & Oriental Express i putovati kroz bujnu džunglu do ostrva Penang. Voz je takođe atrakcija. Sve elegantne kabine obložene drvetom potpuno su preuređene za sezonu 2024. Vagon sa barom sa klavirom takođe nudi jela pripremljena od strane svetski poznatih kuvara i vrhunskog šampanjca.

Drugo Solaire putovanje, zakazano za period od 4. do 6. jula, počinje u Austriji i završava se u Francuskoj. Avantura počinje sa dva dana kulture i gastronomije u Beču. Putnici će se zatim ukrcati na istorijski Venice Simplon-Orient-Express i uputiti se u dom Veuve Clicquot u čuvenoj šampanjskoj regiji Reims. Nakon vođene ture po istorijskim vinogradima, gosti će uživati u degustaciji najboljih kuvea. Putovanje se prikladno završava večerom u krečnjačkim kamenolomima kuće, koju će pripremiti kuvari sa Mišelinovim zvezdama Mori Sako i Žan Imber. Voz će zatim vratiti goste u Pariz.

Treće i poslednje putovanje je verovatno najbolje. Po prvi put, Veuve Clicquot nudi petodnevnu ekspediciju u dva luksuzna Belmond voza. Putovanje, koje traje od 21. do 26. oktobra, vodiće Hajram Bingam i Andean Explorer kroz Južnu Ameriku. Gosti će putovati od živahnog Kuska kroz Svetu dolinu do zemlje Inka, upijajući zadivljujuća drevna mesta i prirodna čuda Perua kao što su Maču Pikču i jezero Titikaka. Usput će putnici takođe uživati u ukusnoj hrani i fantastičnim šampanjcima koje je odabrao podrumski majstor Veuve Clicquot Didije Marioti.

Teško će biti odabrati jedno putovanje - mada, naravno, ništa vas ne sprečava da odete na sva tri Solaire putovanja.

Luxury Experience