Virtuelni vinski podrum: budućnost za kolekcionare vina

U svetu u kome se tehnologija neprestano razvija, Crurated dolazi sa inovativnim rešenjem za kolekcionare vina i najavljuje prvi virtuelni vinski podrum koji pokreće blockchain.

Najavljen za lansiranje ovog proleća, ovaj metaverzum nije namenjen da zameni fizički podrum vina, već kao alternativni način za pristup i upravljanje kolekcijom.

Koristeći VR naočare, korisnici će moći da vide svoje kolekcije na „beskrajnom zidu“, virtuelnoj interpretaciji tradicionalnog vinskog podruma. Svaka flaša kupljena preko Crurated je NFT sertifikovana, što obezbeđuje evidenciju o njenom „putovanju“ od vinarije do kolekcionara. Ova integracija stvarne imovine sa blockchain tehnologijom je pionirski korak za obogaćivanje iskustva kolekcionara.

Crurated nudi ne samo pregledanje kolekcija, već i jedinstveno iskustvo, omogućavajući kolekcionarima da virtuelno postave i prikažu svoje boce u prilagodljivoj galeriji.

Pokrenut uz pomoć Unreal Engine 5, poznat po stvaranju hiperrealističnih virtuelnih okruženja, Crurated Metaverse je svedočanstvo o mogućnostima novih estetskih kodova i iskustava koja prevazilaze fizička ograničenja.

Italijanski arhitekta Đovani Frančesko Frašino stoji iza vizije metaverzuma da stvori jedinstven prostor koji odaje počast i transformiše stvarnost, nudeći mesto gde se bude sećanja i slavi lepota vina u novoj dimenziji.

Nastavljajući sa inovacijama i proširenjem svoje ponude izvan vrhunskih vina kako bi uključio vrhunska žestoka pića, Crurated ostaje veran svojoj posvećenosti povezivanju, prikupljanju i proslavljanju najboljih proizvoda i iskustava iz lifestyle sveta.

Luxury Experience