Bugatti predstavlja prilagodljivu kutiju za flašu vina sa satelitskom tehnologijom

Bugatti se udružio sa kompanijom Champagne Carbon kako bi kreirao jedinstvenu kutiju za flašu vina.

La Bouteille Sur Mesure je kutija za vino izrađena po meri sa „skoro beskonačnim“ opcijama prilagođavanja, a oblikovana je tako da izgleda kao vrhunski modeli brenda. Spoljašnjost kutije je dizajnirana u obliku Bugatti hiperautomobila i kupci mogu birati između Chiron, Divo, Mistral ili Bolide modela.

"Ove luksuzne kutije savršeno će odgovarati hipersportskom automobilu svakog kupca“, rekao je generalni direktor Bugatti International kompanije.

Kutija za vino je potpuno prilagodljiva, zajedno sa flašom vina u njoj. Kupci će moći da odrede ne samo spoljašnju boju luksuzne futrole već i unutrašnjost. Nekoliko komponenti je dostupno u različitim bojama, baš kao i automobili kompanije, što omogućava ljudima da kreiraju kutiju za šampanjac po meri koja će biti u skladu sa njihovim Bugatti automobilom.

Nova La Bouteille Sur Mesure stiže skoro godinu dana nakon što je proizvođač automobila otkrio svoju La Bouteille Noire, 15-litarsku bocu Champagne Carbon koja se nalazi u izvajanom kućištu inspirisanim Bugatti La Voiture Noire. Bilo je potrebno više od 150 sati da se napravi kućište, koje sadrži 314 pojedinačnih listova karbonskih vlakana. Nove kutije inspirisane luksuznim automobilima  koriste isti ručni proces izrade.

Još jedan vrhunac La Bouteille Sur Mesure je opciona automatska termodinamička ćelija za hlađenje – tehnologija koju koriste sateliti koji kruže oko naše planete. Radi u tandemu sa 14 vrhunskih ventilatora koji mešaju hladan vazduh unutar kućišta, što osigurava da se šampanjac održava na savršenoj temperaturi.

Još uvek nema reči o cenama, ali sigurno neće biti jeftine.

Luxury Experience