Uživajte u šolji čaja sa pravom princezom

Ukoliko vam je dosadilo tradicionalno iskustvo visokog čaja, kako vam se čini prilika da u tome uživate u društvu prave princeze?

Sofitel Rome Villa Borgheze hotel u Rimu, sada poziva goste na čaj sa damom kuće, princezom Bonkompanji-Ludovisi. Kao deo skoro lansiranog Roman Culture iskustva za porodice, ova premijum ponuda uključuje različite aktivnosti, poput ekskurzija po gradu, sesije pravljena đelata, tečaje slikanja akvarela i tradicionalni čaj sa princezom. Goste će ugostiti sama princeza, koja će sa njima podeliti informacije o vili i kraljevskoj porodici uz šolju kvalitetnog čaja.

Generalni menadžer Sofitel Rome Villa Borgheze, Eduarto Gvintoli, izjavio je: “Kako putnici planiraju svoja porodična putovanja, nakon toliko dugog čekanja, želeće da iskuse nešto zaista posebno. Ovim iskustvo, želimo da olakšamo našim gostima da urone u neverovatnu kulturu Rima, na bezbedan i unikatan način”.

Roman Culture iskustvo koje uključuje pet noćenja, koštaće vas 3,055 dolara za smeštaj u dve sobe i 4.582 dolara za smeštaj u apartmanu.