Tesla lansira pivo koje dolazi u flaši inspirisanoj Cybertruck automobilom

Nakon lansiranja sopstvene tekile, Tesla se vraća u svet žestokih pića, debitujući pivom GigaBier, koje se proizvodi u berlinskoj Gigafabrici sa flašom u obliku električnog vozila.

Kada je pre nekoliko godina otvorena sada uspešna Tesla Gigafabrika u Berlinu, ceremoniju je pratilo obećanje Maska o predstojećem lansiranju piva. Od tada, nije bilo više informacija o tome, a većina pretpostavlja da je Maskova najava bila ništa drugo do još jedno brbljanje.

Ali nakon što je lansirao sopstvenu tekilu (koja je zapravo počela kao prvoaprilska šala), Tesla se vratio sa novim prodorom u svet žestokih pića, debitujući GigaBier pilsner pivom koje se proizvodi u Berlinu. Prema opisu kompanije, ukus piva uključuje note citrusa, bergamota i slatkog voća.

Naravno, ono što se ističe je sama flaša, čiji je dizajn možda najistaknutiji aspekt ovog izdanja (pored činjenice da je tehnološka kompanija zapravo napravila pivo).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DesignMag.cz (@designmagcz)

Odlikujući se ugaonim oblikom i elegantnom crnom sjajnom spoljašnjošću, flaše od 330 ml su dizajnirane da liče na Teslin Cybertruck. Ostali ranije objavljeni proizvodi uključivali su desktop platformu za bežično punjenje i pištaljku od nerđajućeg čelika. Flaša takođe ima vodeni žig koji svetli u mraku sa rečju „GiGA“.

Što se tiče cene, GigaBier je dostupan u pakovanju od 3 komada za 89 evra, iako se čini da je više kolekcionarski predmet nego napitak. Ako i dalje želite da ga isprobate, možete ga naručiti sada na Tesla sajtu.

Luxury Experience