Tekila Don Julio Alma Miel redefiniše luksuz sa izuzetnim inovacijama

Nastavljajući nasleđe osnivača Don Hulija Gonzalesa, ultra-premium brend tekile Tequila Don Julio predstavlja tekilu Don Julio Alma Miel, remek-delo inspirisano esencijom agavinog meda iz srca 100% plave veber agave.

Ova izuzetna mešavina predstavlja harmoničnu fuziju Blanco tekile destilovane sa medom od agave pečene u pećnici i Anejo tekile koja je sazrevala najmanje 14 meseci, što je kulminiralo u zaista izvanredan napitak.

Tokom destilacije Blanco tekile, dodaje se med od agave, pojačavajući senzorni profil notama pečene agave. Rezultat je bogata i glatka tečnost koja osvaja nepce, nudeći jedinstveno iskustvo degustacije koje ga izdvaja od luksuzne ponude brenda.

Mešavina Anejo tekile, koja je odležala najmanje 14 meseci i sazrevala u vinskim bačvama Crémant du Limoux iz francuskog regiona Limo, daje složen profil ukusa tekili Don Julio Alma Miel. Rezultat je izvanredna tekila koja sadrži slatke note meda, začinjenog voća, kremaste karamele i bogate pečene agave.

Predstavljena u elegantnoj, visokoj boci inspirisanoj živim bojama plave veber agave, pakovanje Tekile Don Julio Alma Miel vizuelna je oda meksičkim korenima proizvoda. Dizajn odražava posvećenost brenda estetskoj privlačnosti, hvatajući suštinu biljke agave u svakom detalju.

Da bi udahnuo život u dušu tekile Don Hulio Alma Miel, brend sarađuje sa meksičkim kantautorom Kristijanom Nodalom. U kreativnom filmu koji će biti lansiran početkom februara, Nodal deli svoje putovanje življenja Por Amor, u skladu sa etosom brenda. Kristijan Nodal će takođe organizovati seriju nacionalnih večera, kombinujući Almu Miel sa fuzijom meksičkih ritmova i ukusa.

Tekila Don Julio Alma Miel je trenutno dostupna na odabranim tržištima i uskoro će biti dostupna širom zemlje i poziva entuzijaste da uživaju u bogatstvu modernog Meksika u čaši.

Luxury Experience