Sylvan Mist – mirisni džin koji može biti vaše omiljeno piće i parfem

Da li ste ikada probali piće koje je bilo toliko dobro da ste pomislili: „Želim da ovo poprskam po celom telu da bih mogao da mirišem na njega ceo dan?“ Ako je odgovor ne, razumemo vas.

Ali, Tamworth Distilling iz Nju Hempšira je smislio mist džin za koji misli da je dovoljno dobar za pijuckanje ili prskanje pod nazivom Tamworth Garden Sylvan Mist Gin.

Tamworth destileriji nisu nepoznata nekonvencionalna alkoholna pića. Destileriju je osnovao Stiven Gras, koji je bio ključan u stvaranju uspešnih brendova kao što su Hendrick’s Gin i Sailor Jerry Rum.

Sylvan Mist Gin zvuči kao šala, ali to je prava stvar. Prema brendu, inspiracija je potekla iz drevnog egipatskog parfema, što je kasnije dovelo do pronalaska alkoholnih pića od strane Persijanaca. Da bi napravio džin koji je takođe parfem, tim je uneo esencijalna ulja u alkohol visoke otpornosti. Dva glavna sastojka su cvet boronije i list ljubičice, koji se nalaze u mnogim nejestivim parfemima. Ostale biljke koje se koriste za aromu uključuju balzamsku jelu, koru citrusa, kamilicu, grejpfrut i naravno kleku (na kraju krajeva, to je džin). Dolazi u staklenoj bočici od 100 ml sa pumpicom za raspršivanje i treba da bude uniseks miris ili modifikator koktela - ali ga koristite štedljivo jer je ABV veoma visokih - 75,5 procenata.

Luxury Experience