Stefen Kari se sopstvenim viskijem pridružuje sportistima koji imaju brendove alkoholnih pića

Brojnim slavnim ličnostima koje lansiraju sopstvene brendove pića, sada se pridružuje Stefen Kari.

NBA piše svoje poglavlje u proizvodnji alkoholnih pića, jer su mnogi poznati igrači već lansirali svoje brendove. Lebron Džejms je poznat po tekili Lobos 1707, Džejms Harden po vinima J-Harden Wines, Majkl Džordan sa Cincoro tekilom i Si Džej Mekolum sa vinima Heritage 91.

Izgleda da se superzvezda Voriorsa, Stefen Kari sada pridružuje ekipi sopstvenim viskijem, i iako nije procurilo mnogo detalja o novom brendu, postoji nekoliko stvari koje do sada znamo.

Stefen Kari će proizvoditi burbon pod nazivom Gentleman’s Cut Game Changer, koji je destilovan, sazrevao i flaširan u okrugu Bun, Kentaki. Mešavina je prilično standardna formula visoke raži od 75 posto kukuruza, 21 posto raži i 4 posto sladnog ječma, koja je sazrevala najmanje pet godina i flašira se na 42,5% ABV.

Na zadnjoj etiketi boce nalazi se citat koji se pripisuje Kariju koji glasi: „Tokom godina sam naučio da je u životu najbolje uživati u društvu bliskih ljudi. To su ti trenuci proslave prekretnica, uživanja u beskrajnom smehu do kasno u noć ili samo neočekivani noćni izlasci koji stvaraju uspomene na koje uvek možete da se osvrnete. Odavno sam otkrio da se u ovim nezaboravnim večerima često najbolje uživa uz bogat i prefinjen burbon, tako da sam ponosan što sam pomogao u stvaranju novog Kentucky Straight Burbona."

Proizvođač je najverovatnije Boone County Distilling Co., koja posluje od 2015. godine, pa je moguće da je ova destilerija flaširala petogodišnji burbon. Još nema reči o tome kada bi ovaj burbon mogao biti lansiran, međutim, s obzirom da šanse Voriorsa da uđu u plej-of ove godine izgledaju prilično dobro, mogli bismo videti da se u svlačionici otvara nekoliko flaša burbona umesto šampanjca.

Luxury Experience