Pretvorite svaki svoj obrok u zlato uz dekadentno maslinovo ulje

Kao što i sami znate, kvalitetno jelo zahteva kvalitetne sastojke…

Jedan od najkvalitetnijih na koje smo naišli u poslednjih nekoliko meseci, koji će svakom vašem obroku podariti zlatnu nit, jeste ultra-luksuzno 24K Gold organsko ultra-bogato maslinovo ulje, čiji je osnivač Kristijan Podgornik. Ovo maslinovo ulje se proizvodi organski, od strane pravih stručnjaka i majstora, a dobija se od najboljih maslinjaka sa teritorije Slovenije.

Upravo zbog velike pažnje posvećene odabiru sastojaka i procesu proizvodnje, ovo maslinovo ulje ima fantastičnu aromu i dobilo je svoje mesto na listi 20 najboljih u čitavom svetu. Boris Jenko, koji je nekoliko puta nagrađivan zbog svojih maslinjaka, definitivno zna svoj posao, pa je za kratko vreme čitav svet osvojio svojim proizvodom, uključujući slavne ličnosti i klijentelu najboljih i najluksuznijih restorana sveta.

Pored toga, moramo naglasiti da premijum izdanje ovog maslinovog ulja dolazi u staklenoj flaši koja je odvažno dekorisana superiornom Olive tree oznakom i 24-karatnim zlatom. Cena jedne flaše sa 200 ml dragocenog ulja koštaće vas 265 dolara.