Najskuplji čips koji ste ikada probali dolazi punjen kavijarom u tri predivna kompleta

Popularni trend na TikTok-u gde korisnici dodaju kašiku kavijara u svoj Pringles čips podstakao je poznatu kompaniju da postane partner sa The Caviar Company.

Rezultat je kolekcija od tri kompleta koji sadrže pakovanja Pringles čipsa i finog kavijara.

Svi, bez obzira na godine, znaju za čuveni Pringles čips. Ono što većina ljudi možda ne zna je da novo ograničeno izdanje košta nešto više od prethodnih. Govorimo, naravno, o njihovoj saradnji sa The Caviar Company, koja kombinuje kultni čips sa visokokvalitetnim kavijarom i košta od 49 do 140 dolara, u zavisnosti od paketa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pringles (@pringles)

Neobična saradnja je rezultat popularnog trenda na TikTok-u gde korisnici dodaju kašiku kavijara u svoj Pringles. Pošto su postovi prikupili više od 10 milijardi pregleda, Pringles je odlučio da trend pretvori u ukusnu stvarnost.

Kolekcija Pringles x Caviar nudi tri opcije: Smoky Shores po ceni od 49 dolara, Salt of The Sea po ceni od 110 dolara i Crisps and Caviar po ceni od 140 dolara.

Više o saradnji kompanije Pringles x The Caviar Company možete saznati na sajtu PringlesandCaviar.shop i nabaviti luksuzne i ukusne komplete omiljenog čipsa.

Luxury Experience