Najekskluzivniji džin sveta dolazi sa Rolls Royce potpisom

Možete ubiti dve muve jednim udarcem, ili još bolje, uživati u najboljoj ponudi dva luksuzna brenda tokom jednog ručka…

Kako bi proslavili 2020 Rolls Royce Ghost, dva luksuzna britanska brenda, 24 Carat Gin i Rolls Royce, udružili su se kako bi zajedno kreirali ručno pravljeni džin ograničenog izdanja. Ovaj džin je neverovatno gladak, zahvaljujući specijalnom procesu destilacije, koji uključuje zlatne pločice od 24-karata. On ide mnogo dalje od vrhunskog ukusa i neuporedivog kvaliteta izrade – svaka flaša zapravo zahteva 120 sati rada, koji se odvija na tajnoj lokaciji u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Flaša je savršeni poklon za svakog čoveka koji poseduje svoj kućni bar, sa bespoke flašom, koja je numerisana i sadrži zlatnu polugu koja se može izvaditi. Aroma kardamoma, semena anisa, sasparile, uz note junipera, korijandera, francuske lavande i dve vrste kore pomorandže, sačinjavaju uglađeni, prirodni džin, koji je sam u svojoj sopstvenoj kategoriji luksuza.

Pored toga, ovaj džin ograničenog izdanja dolazi u flaši koja je dekorisana Rolls Royce logoom, koji je utisnut u čisto staklo. Svaki kupac novog Rolls Royce Ghost modela će na poklon dobiti flašu ovog džina, što će zacementirati njegov status, koji je već sada kultni. Džin se ne može kupiti nigde, već se može samo dobiti na poklon!