Moschino predstavlja luksuzni panettone od zlata

Modna kuća Moschino udružila se sa milanskom poslastičarnicom Martesana kako bi predstavila tradicionalnu italijansku božićnu poslasticu – panettone.

Italijanska kuća Moschino pripremila je iznenađenje za svoje obožavaoce za Božić. Modni brend se udružio sa milanskom poslastičarnicom Martesana i zajedno su pripremili tradicionalnu italijansku božićnu poslasticu – panettone, zapravo prvi takve vrste - 'il panettone d'oro'.

Il panettone d'oro izašao je u prodaju uoči novogodišnjih praznika. Za ovu priliku poslastičari su desert umočili u zlato i prelili zlatnom čokoladnom glazurom. Božićni desert je predstavljen u kolekcionarskoj poklon kutiji i objavljen u ograničenoj seriji, a cena delikatesa je 69 evra.

"Primamljiv susret dva milanska savršenstva, inspirisan italijanskom kreativnošću i umećem“, tako su Moschino i Martesana opisali zajednički desert.

Poslastičarnica Martesana je osnovana 1966. godine. U svom radu poslastičari prate italijanske tradicije i uvode inovacije. Martesana je dobila titulu najbolje  poslastičarnice u Italiji, postala svetski šampion u čokoladi. Takođe ima zlatnu medalju Artisti del Panettone, koja se dodeljuje posebno za ovaj desert.

Panettone je dostupan putem sajta Martesana i u prodavnicama brenda u Milanu, Monci, Firenci i Rimu.

Luxury Experience