Macallan predstavlja svoju odu Londonu

London je osvojio srca mnogih ljudi, a ako ste među njima, definitivno će vas oduševiti najnovije Macallan izdanje...

U pitanju je Macallan Distil Your World: London Edition, viski koji proslavlja neponovljivu vibraciju i duh koji ovaj grad poseduje. Klasični singl malt viski predstavlja otelotvorenje specijalne harizme Londona i sasvim je jedinstveni omaž. On u sebi sadrži note karamele, karija i Earl Grey čaja, nudeći ultimativno čulno putovanje. Macallan ga predstavlja u saradnji sa Roka braćom, vlasnicima El Celler de Can Roca u Španiji.

Komentarišući ga, Macallan destiler, Stiven Bremner rekao je: „Kao i londonska duša, naš singl malt viski, sazreo je u svojim jedinstvenim šeri-sezonskim hrastovim bačvama, pruža bogate složenosti, skladne ukuse i živopisne arome. Ovaj viski je nešto novo - sa londonskim notama poput karija ili slatkoće Earl Grey čaja - ali zadržava prepoznatljiv ukus Macallana. "

Distil Your World: London Edition dolazi u specijalnoj poklon kutiji trouglastog dizajna koja karakteriše mapu Londona i crvene detalje inspirisane crvenim ciglama grada. U paketu sa viskijem, dolazi i knjiga koja opisuje različite inspiracije iza ovog singl malta, slike grada i još mnogo toga.

Flaširana na 57,5% ABV, ova serija viskija trenutno je dostupns u Harrods robnoj kući i Macallan buticima o ceni od 3.463 USD. Želite li uživati u ukusima Londona?