Louis XIII lansira ekskluzivni konjak The Drop u minijaturnoj verziji

Louis XIII krši pravila i napušta rituale povezane sa njegovim kultnim konjakom stvarajući najmanji ultra-premium format alkoholnog pića namenjen mlađoj populaciji.

Decenijama je flaša Louis XIII konjaka predstavljala vrhunac prefinjenosti, retkosti i majstorske izrade. Opisan je kao kralj konjaka, a njegova istorija je mešavina legende, umetnosti i dostignuća. Međutim, kako se vremena menjaju, stvaraju se novi stavovi, a potraga za originalnim iskustvima se nastavlja.

Gradeći nasleđe od svog osnivanja 1874. godine Louis XIII sada debituje najnovijim i verovatno najuzbudljivijim konjakom i predstavlja The Drop.

The Drop je 10 ml netaknutog mešanog konjaka predstavljenog u šik bočici koja liči na parfem, ali zaista je mnogo više od toga. Ono što je Louis XIII stvorio je ikona stila za novu generaciju, hit čistog luksuza, reinterpretacija ukusa i „art de vivre“. To je prilika za svakoga da Louis XIII učini delom svog životnog puta, a ne destinacijom. The Drop je otvoreni poziv da živite svoj etos, izrazite svoju nomadsku prirodu i prigrlite svoj duh avanture tako što ćete trenutak učiniti potpuno ličnim i subjektivnim: jednostavno rečeno, učiniti svojim.

Umesto da sedite u baru ili restoranu i upijate tuđu ideju o ambijentu i stavu, ili da budete kod kuće okruženi udobnošću, možete uživati u The Drop konjaku pod sopstvenim uslovima, sa kim god želite, bez obzira gde se nalazite.

Drop serija dolazi kao kolekcija od pet konjaka, sa zatvaračima različitih boja i futrolama od kože. Svaka boja je inspirisana jedinstvenim univerzumom Louis XIII i omogućava da vaše raspoloženje i stav zablistaju. To je inovativna, originalna i izazovna interpretacija onoga za šta se Louis XIII zalaže - a lepota je u tome što pojedinac može da odluči šta to znači.

Svaka bočica je izrađena od duvanog stakla od strane majstora proizvođača kristala i pojedinačno je numerisana, a vrat je obojen 20-karatnim zlatom i elegantno graviran prema besprekornim standardima. Što se same tečnosti tiče, to je simfonija ukusa i aroma koji se zadržavaju na nepcu – i čulima – više od sat vremena nakon prvog gutljaja. Opojna mešavina smirne, meda, suvih ruža, šljive, orlovih noktiju, kože, smokava i marakuje se može naći u svakoj kapi, što je zasluga veština majstora podruma koji su ga stvorili. Može izazvati – pa čak i inspirisati – emocije i sećanja koja će trajati ceo život.

Za poznavaoce, Louis XIII je konjak bez premca, nezaboravan i neosporan eliksir. Idealne za generaciju koja je uvek u pokretu, minijaturne bočice dolaze u sopstvenoj kožnoj futroli i mogu se nositi kao pravi modni dodatak. Takođe su savršene za poklone i mogu se kupiti na zvaničnom sajtu brenda po ceni od 180 dolara.

Luxury Experience