Kokteli za nekoliko minuta: Barsys 360 pojednostavljuje umetnost pravljenja koktela

Veštačka inteligencija stiže i u naš kućni bar...

Čini se da se veštačka inteligencija ovih dana integriše u svaki aspekt naših života. Od pisanja tekstova i pesama do davanja medicinskih saveta. Zašto onda ne bi predložila koje koktele treba da pijemo?

Kompanija za kućne mašine za koktele Barsys se udružila sa platformom za e-trgovinu pića ReserveBar kako bi lansirala novu uslugu protkanu veštačkom inteligencijom. Lansiranjem Barsys 360, mašine za koktele koja elegantnim cilindričnim dizajnom i zadivljujućim svetlosnim efektima, oni stvaraju simfoniju koktela na dohvat ruke.

Aplikacija Barsys sadrži ekskluzivnu kolekciju recepata iz najboljih svetskih barova, renomiranih miksologa i vrhunskih brendova alkoholnih pića, što vam omogućava da napravite koktele koji odražavaju vaš jedinstveni ukus i stil.

Dizajn Barsys 360 vešto kombinuje matematiku, "magiju", tehnike inspirisane prirodom i drevne principe dizajna kako bi stvorio pravo remek delo. Tim je krenuo u potragu za stvaranjem vizuelno zadivljujuće mašine koja ne samo da podiže umetnost pravljenja jedinstvenih koktela, već i besprekorno integriše složene komponente, obezbeđujući savršen koktel svaki put.

Više od mašine, vaš lični miksolog se razvija zajedno sa vama. Koristeći moćne mogućnosti veštačke inteligencije i mašinskog učenja, Barsys 360 uči vaše preferencije, fino podešavajući svaki koktel do savršenstva, zadovoljavajući isključivo vaš poseban ukus. Prigrlite revolucionarno miksološko iskustvo gde je svaki koktel svedočanstvo izuzetnog sklada tehnologije i vašeg individualnog nepca.

Ako se pitate kako sve ovo funkcioniše, samo je potrebno da izaberite piće i pratite uputstva u aplikaciji. Stavite čašu na mašinu i gledajte kako sija, menjajući boje dok vam ne pokaže da je vaše piće spremno. Kada je koktel gotov, uzmite čašu i uživajte. Na kraju krajeva, veštačka inteligencija ima svoje prednosti!

Luxury Experience