Istražite utopijsku viziju sutrašnjice uz Johnnie Walker „Blue Label Cities of the Future“

Pošto je proslavio svoju dvestogodišnjicu 2020. godine, Johnnie Walker je sada pogledao 200 godina u budućnost kako bi stvorio „inspirisanu viziju sutrašnjice“, sa utopijskom vizualizacijom svetskih gradova koja „proširuje um“ za dva veka od sada.

Lansiranje linije viskija je objavljeno u saradnji sa renomiranim digitalnim umetnikom Lukom Holsom, koji je kreirao 10 dizajna ograničenog izdanja za Johnnie Walker Blue Label. Dizajni ponovo osmišljaju „prosperitetno i živo“ buduće društvo koje je transformisalo gradske pejzaže i obrise prihvatanjem novih naučnih dostignuća.

„Putovanje Johnnie Walkera traje 200 godina, od onih ranih dana kada je naš osnivač Džon Voker prvi put otvorio vrata male prodavnice prehrambenih proizvoda u ruralnoj Škotskoj 1820. godine, mi smo uvek gledali u budućnost sa prkosnim optimizmom i čvrstom verom u napredak. Kao i oni koji su došli pre nas, koračamo napred sa pogledom čvrsto uprtim u horizont, krećući se ka budućnosti koja vrvi beskrajnim mogućnostima i verom da zajedno možemo da stvorimo bolje sutra. Lukine ilustracije su uzbudljivo oličenje ovog ideala“, rekla je Ema Voker.

Kolekcija sadrži gradove kao što su London, Hainan, Tajpej, Meksiko Siti, Seul, Sidnej, Bangkok, Berlin i Singapur, kao i planetu Mars. Holsovo tumačenje Marsa 2220 predviđa čovečanstvo kao multiplanetarnu civilizaciju sa užurbanim kolonijama na crvenoj planeti.

On je objasnio: „Ideja kontinuiranog kolektivnog napretka u svetu zaista pokreće moju maštu – sviđa mi se što je Johnnie Walker tako napredan u svom pristupu. Zato mi je razmišljanje o tome kako bi ovi gradovi mogli izgledati u budućnosti toliko zanimljivo. Ono što me uzbuđuje je šansa da ovo oživim sa istom posvećenošću zanatu koju tim donosi u Johnnie Walker Blue Label. Nadam se da moj pogled na budućnost odaje priznanje ovoj stručnosti.”

Potrošači mogu otkriti svet budućnosti skeniranjem QR koda na prednjoj strani boce pomoću pametnog telefona.

Luxury Experience