GURMANSKA GOZBA ZA SLADOKUSCE


Nema ničega lošeg u uživanju u prefinjenim desertima, posebno ako su pažljivo osmišljeni i pripremljeni…

Ukoliko se nađete u okolini Ritz Carlton hotela u Hong Kongu posle prvog maja, predlažemo vam da navratite u Lounge & Bar na 102 spratu i uživate u luksuznim desertima, na pravoj gozbi za sladokusce, koja nosi naziv Sweet Soiree French Dessert Buffet. Ovi primamljivi i preukusni deserti su kreacija Gaela Muteta, pomoćnog poslastičara iz ovog luksuznog hotela. Mutet, koji je poznat kao Monsieur Millefeuill, učinio je sebe poznatim kreirajući ove predivne slojevite deserte.

Na meniju su se našle poslastice poput torta od citrusa, pave od pistaća i čokolade sa lešnicima, u kombinaciji sa Earl Grey čajem i poslasticama od malina. Ipak, glavni deo ove gozbe je preukusni i primaljivi sendvič, koji je napravljen od tri sloja vazdušastog testa, sa kremastim filom u ukusu manga, burbona, kestena i čokolade. Inače, ovaj desert se priprema pred gostima, a sam Mutet će biti tu da povede goste na ovu gurmansku avanturu.

 

Luxury Experience