Dekandetna fuzija konjaka i hrane

Louis XIII i Nobu Cape Town udružili su se kako bi kreirali bespoke iskustvo, koje kombinuje svetski poznate gurmanske ukuse Nobu restorana, sa jedinstvenim profilima Louis XIII konjaka…

Ovo je majstorski isplanirano iskustvo sa pet obroka, koje je dizajnirano kako bi dodatno pojačalo iskustvo uživanja u konjaku i ukusima Nobu kuhinje.

Šef Nobu kuhinje, Erv Kurto i direktor odseka za privatne klijente Louis XIII brenda Jorg Pfucner, sastavili su meni koji sadrži dekadentna jela, poput školjki sa guščjom paštetom i vanilla misoom, kavijar i šitake pečurke između ostalog. Svaki obrok sa ovog menija ponuđen je kao eho ključnih elemenata Louis XIII konjaka, akcentujući harmoniju, dekadenciju i izvrsne ukuse.

Ovo iskustvo obećava provod života za svakoga ko voli konjak i prefinjenu hranu. Louis XIII Gourmand Experience će biti dostupno za rezervaciju za grupe od šest osoba od sledeće nedelje, a nešto manja verzija će biti dostupna i za parove u bliskoj budućnosti.

Luxury Experience