Da li biste probali najekskluzivniji čili sos sveta

Gurmani koji obožavaju začinjenu hranu, sigurno će biti oduševljeni ponudom koju im danas predstavljamo…

Govorimo o Champagne Gold, ljutom sosu ograničenog izdanja, koji je dobio infuziju šampanjca i 23-karatnog zlata, a koji se smatra najluksuznijem čili sosom čitavog sveta. Lansiran od strane britanskog preduzetnika baziranog u Monaku, Rambl Romanjolija i šefa Kolina Rosa, Chilli No 5 začin u sebi sadrži borovnice, kupine, đumbir, bosiljak, nanu, kurkumu i jabukovo sirće, kao i ekskluzivnu mešavinu pet čilija.

Naravno, kada se govori o njegovom ekskluzivitetu, on se ne zasniva samo na ukusu – prema navodima, čili sos vam može pomoći da rešite probleme sa spavanjem, libido, koncentracijom, viškom kilograma i depresijom. Kako kaže Romanjoli: “Kreirali smo Champagne Gold za izbirljive gurmane, koji cene finiju stranu života”.

“Dodajte nekoliko kapi Champagne Gold svežim ostrigama, kozicama ili jastogu, dajte dodatni udarac ukusa sašimiju ili sevičeu, kreirajte dodatni sloj dekadencije dodajući ga file minjonu. Champagne Gold je pažljivo kreiran kako bi uzdigao najfiniju hranu na sasvim novi nivo, dajući joj zaista opčinjavajući, blistavi efekat”, dodao je.

Sa cenom od 27 dolara za 100 ml, Champagne Gold je dostupan u održivim staklenim bočicama od 200 ml, vrećicama od 100 ml koje se mogu reciklirati ili epruvetama od 25 ml, napravljenim od stakla. Da li biste ga probali?

Luxury Experience