Da li biste probali džin od čistog zlata?

Sve što sija nije zlato, ali to svakako može biti čaša džina… Da li smo vas zbunili?

Pričamo o Liquid Gold Alcohol najnovijem izdanju, predstavljenom kao 24-karatni džin, koji je, kao što možete pretpostaviti, napravljen upotrebom čistog zlata. Proizveden u Ujedinjenom Kraljevstvu, ovaj luksuzni džin sadrži bogato bilje poput lavande, semena anisa i kleke, a sve to je pomešano sa daškom tečnog zlata. Džin je nastao kao ručni rad stručnih miksologa, a nudi sveži ukus sa glatkim finišem.

Komentarišući ovaj džin, Dejvid Konor, njegov tvorac, izjavio je: “Zlato se koristi za konzumaciju od strane najmudrijih i najimućnijih ljudi, otkako je sveta i veka. U Aleksandriji, pre 5.000 godina, zlato se smatralo mineralom koji ima brojne benefite kada se radi o medicini i iseljenju. U to vreme, verovalo se da ono stimuliše životnu snagu. Danas, studije pokazuju da ono sadrži tragove unikatnih minerala sa neverovatnim osobinama, što mu pruža spekakularnu vrednost. Nama, ono pojačava performanse tela i uma i promoviše dobro raspoloženje”.

Ukoliko ste zainteresovani da probate zlatni džin, više detalja možete naći na zvaničnom sajtu brenda. Znamo da je cena jedne flaše 1.350 dolara.