Čokolada za istinske gurmane

Televizijska ličnost i kuvar Antoni Burden, i francuski šef Erik Riper, udružili su se sa éclat Chocolate, kako bi zajedno kreirali gurmansku čokoladu, nazvanu “Salt and Sin”…

Ova poslastica pravi se od 72 % kakaoa, koji potiče od organskog zrnevlja, a dodatni šmek dodat joj je himalajanskom morskom solju, pomorandžom, mirođijom i začinima. Svaka štangla ove čokolade koštaće vas 13 dolara, a za prodaju će biti dostupen samo u Williams Sonoma.

Ova TV duo je prethodno sarađivao sa istom ovom kompanijom na kreiraju “Good and Evil” čokolade. Éclat kompanja poznata je po svojim kreacijama neobičnog ukusa, tako da ovaj novitet koji je upravo predstavljen nije nimalo iznenađujuć.

Cena ove čokolade malo je visa u odnosu na uobičajene slatke poslastice, ali sastojci visokog kvaliteta čine je veoma primamljivom. Ako u porodici ili među prijateljima imate nekog čokoholika, verujemo da bi ova poslastica bila idealan poklon za tu osobu.

 

Luxury Experience