Zavirite u luksuzni život Lea Mesija u Majamiju

Fudbalska zvezda Intera Majami, Lionel Mesi, ostavio je svoje fanove zadivljenim svojim najnovijim Patek Philippe Aquanaut hronografom, dok je prošle godine bio u centru pažnje zbog reklame za Louis Vuitton sa Kristijanom Ronaldom…

Otkako je Dejvid Bekam doveo Mesija, ove dve fudbalske legende često su viđene kako uživaju u luksuznom životu zajedno, dok supruge Viktorija Bekam i Antonela Rokuco provode vikende zajedno.

Navijači su možda primetili da od svog dolaska u Majami u julu, Lionel Mesi zaista uživa u životu. Nije samo u odličnoj formi - postigao je 10 golova na sedam utakmica i osvojio Leagues Cup 2023 - već ga možemo videti kako izlazi sa Dejvidom i Viktorijom Bekam, provodi odmor na Karibima i smeje se od uva do uva svaki put kad ga vide u javnosti.

Kao novi zlatni dečko američkog fudbala, Mesi, prema CBS News, zarađuje izveštavanih 50 do 60 miliona dolara godišnje u Inter Majamiju, a ljubav ovog Argentinca prema luksuznim satovima i dizajnerskoj odeći nastavlja se, s obzirom da su stilski posmatrači već uočili nekoliko atraktivnih novih časovnika na ručnom zglobu ovog fudbalskog superstara u poslednjih nekoliko nedelja.

U galeriji otkrivamo neke detalje Mesijevog života u Majamiju...

Pogledajte galeriju

Luxury Experience