Samoproglašeni beskućnik Elon Mask živi u najvećoj udobnosti u prostranoj vili na obali od 800 kvadrata

Zašto kupovati dom kada možete spavati na kauču svojih bogatih najboljih prijatelja? Možda to nije najizvodljivije rešenje, ali to radi jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Elon Mask.

Nakon velikih tvrdnji o prodaji poslednjeg preostalog dela u svom portfoliju nekretnina, otkriveno je da direktor Tesle živi u vili milijardera Kena Hauerija u Ostinu, a ne u kolibi od 40 kvadrata.

Vila vredna 12 miliona dolara je sjajno imanje na obali, koje se prostire na 800 kvadratnih metara sa luksuzom kao što su bazen, đakuzi i privatni čamac. Bilo je zaista teško poverovati da bi izvršni direktor SpaceX kompanije živeo u montažnoj kući sa ozbiljnim nedostatkom „prostora“.

Njegovo skromno prebivalište od 40 kvadratnih metara bilo je tako malo da ga je mogao odvući Tesla Model X. Kao dobar prijatelj, Ken Haueri je negirao te glasine. „Elon ne živi u mojoj kući, živi u južnom Teksasu. Povremeno je boravio u kući kao moj gost kada je putovao u Ostin“.

Zanimljivo, Elon Mask je prošle godine slavno izjavio da neće imati nikakvu kuću i prodao je ukupno devet kalifornijskih vila za neverovatnih 144 miliona dolara! Ali istraga je otkrila da Mask živi na imanju uz obalu i u potrazi je za kućama u glavnom području Ostina.