Kajli Džener donirala pola miliona dolara dečijoj bolnici

Kajli Džener se neretko nalazi u žiži javnosti zbog svog ekstravagantnog načina života…

Od posedovanja kolekcije torbi vredne milion dolara, do odevanja svoje ćerkice Stormi u Air Jordans patike za vrtić, često je bila meta kritika zbog svojih postupaka u prošlosti. Ipak, njen posednji poduhvat možda će vam promeniti mišljenje.

Diva je skoro donirala sumu pod pola miliona dolara kako bi se izgradila bolnička loža za tinejdžere sa rakom. Donaciju je napravila u čast svog dugogodišnjeg prijatelja, muzičara Harija Hadsona, kome je dijagonostikovan Hodžkinov limfom 2013.godine, a koristiće se za konstruisanje prostora za pacijente po imenu Hey I’m Here For You Teen Lounge.

Komentarišući njen pozet, Hadson je izjavio: “Jako sam zahvalan Kajli na njenom prijateljstvu i uticaju koji je imala na moj život i moju borbu sa rakom. Oduvek je bila tu za mene, a zajedno, želimo da pronađemo način da budemo tu za druge mlade ljude koji se bore sa ovom bolešću. Uz pomoć Teen Cancer America organizacije, uspeli smo da doniramo prvu Hey I’m Here For You Teen ložu dečijoj bolnici u Vanderbiltu, gde će svi mladi ljudi koji se trenutno leče moći da se posvete stvarima prema kojima su strastveni”.

Kajli je takođe bila tema osude jer nije dovoljno donirala GoFundMe kampanji pokrenutoj za njenog nekadašnjeg makeup umetnika relativno skoro, ali sigurni smo da se za taj promašaj iskupila skorašnjoj donaciji Teen Cancer America organizaciji. Nadamo se da ćemo od mlade dive videti još mnogo ovakvih poduhvata u godinama koje dolaze.