550.000 dolara = jedan post na društvenim mrežama

Veliki novac i Holivud jednostavno idu zajedno, posebno kada govorimo o zvezdama sa A liste…

Nije nikakva novost da javne ličnosti iz Holivuda zarađuju enormne sume novca od reklamnih kampanja. Reklamiranje brenda na društvenim mrežama je relativno nova, ultra popularna stvar, pa poznati to koriste koliko god da mogu. A koliko novca dobijaju za jednu fotografiju, tagovanje i kratku rečenicu? Pa, jednostavno rečeno, dosta. Naravno, što više pratilaca, veća svota novca.

U toj igri, za sada vodi Selena Gomez, koja od jednog posta zaradi dovoljno novca da kupi dva Lamborghinija. Ova mlada dama, prava holivudska senzacija, trenutno vlada društvenim mrežama i za jedan post zaradi 550.000 dolara. Ona ima 180.6 miliona pratilaca na Facebooku, Twitteru i Instagramu zajedno.

Na Instagramu, ona je prava kraljica sa preko 90 miliona pratilaca, a trenutno, njena fotografija ima najviše lajkova na društvenim mrežama. Na dnevnom nivou, ona svakodnevno dobija oko 200.000 obožavalaca.

 

when your lyrics are on the bottle 😛

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) onJun 25, 2016 at 2:03pm PDT

Njena popularnost samo raste i to bez prestanka. Samim tim, brojni brendovi jure Selenu kako bi reklamirala njihov proizvod, poput Coca Cole, jer oni na taj način dobijaju sav društveni reach koji ove zvezde uživaju.

Iako mnogi misle da su sestre Kardašijan i Džener vladarke društvenih mreža, one su daleko, daleko iza Gomezove, koja je neprikosnovena Kraljica!

D.Ć.

Luxury Experience