Zavirite u enterijer nove vodeće Zeelander jahte

Više slika

Više slika

Za one koji uživaju u oličenju luksuza na otvorenom moru, otkrivanje nove vodeće  jahte Zeelander 8, bio je trenutak koji je željno iščekivan...

Ovo pomorsko čudo obećava iskustvo, gde se raskoš susreće sa inovacijom u svakom pažljivo izrađenom detalju. Enterijer Zeelander 8 jahte prevazilazi sva očekivanja. Fuzija bezvremenskih elemenata dizajna sa obiljem prirodnog svetla stvara ambijent bez premca u svojoj klasi. Jahta se prostire na velikodušnih 24 metra i može se pohvaliti životnim prostorom koji neprimetno spaja sofisticiranost superjahte sa privlačnošću zabave otvorenog plana.

Ukrcajte se i dočekaće vas salon na glavnoj palubi koji oduzima dah, svedočanstvo posvećenosti brenda i formi i funkciji. Ovde, prostrani zakrivljeni prozori i krovni otvor pozivaju napolje, kupajući prostor toplim, eteričnim sjajem. Od privlačnog prostora za sofu do elegantnog trpezarijskog odeljka i ergonomske upravljačke stanice, svaki ugao odiše nenaglašenim luksuzom.

Ipak, pedantna pažnja posvećena detaljima zaista izdvaja Zeelander 8 jahtu od svih ostalih. Kuhinja, diskretno smeštena na desnoj strani, predstavlja majstorsku klasu minimalističke elegancije. Uglađena radna površina ukrašena samo osnovnim elementima predstavlja primer prefinjene jednostavnosti brenda.

Kroz čitavu jahtu, bogati ormari od ebanovine dodaju dašak topline i sofisticiranosti. Ali evo preokreta – svaka traka i panel su pedantno izrađeni od laminata pod visokim pritiskom, obezbeđujući izdržljivost bez ugrožavanja estetike. Upravo ova posvećenost i formi i funkciji definiše Zeelander iskustvo.

Spustite se ispod palube i otkrićete utočište rezervisano za vlasnika i njihove goste. Glavna kabina, sa svojim raskošnim dimenzijama i luksuznim sadržajima, obećava opuštanje bez premca. Dve kabine za goste, od kojih svaka ima queen-size krevete i sopstveno kupatilo, nude udobnost i privatnost.

Čak i prostorije za posadu nove Zeelander 8 jahte su luksuzne, sa sopstvenim kabinama i namenskim pristupom koji obezbeđuju besprekorno iskustvo na jahti. I ne zaboravimo prostranu garažu, koja bez napora može da primi sve, od Williams 345 Sportjet do skutera visokih performansi, oličenje kompanije Zeelander posvećenosti i luksuzu i funkcionalnosti.

Luxury Experience