Zavirite u besprekornu jahtu Sandre Meljničenko

Više slika

Više slika

Superjahta “A” može se nazvati vrhunskim remek delom u polju dizajna, i smatra se jednom od najfinijih jahti koje postoje…

Ona je delo Filipa Starka i zaista je nekonvencionalna, zbog svog “prevrnutog” trupa i unikatne estetike eksterijera. Luksuzna jahta, dugačka 119 metara, ima čitav asortiman unikatnih pogodnosti, uključujući njen inovativni inžinjering i dizajn, kao i tri bazena koji imaju svoje strujanje vode. Ona ima i dva unikatna tendera od 11 metara, odnosno Open i Limo modele, koji su takođe delo dizajnerskog genija Filipa Starka.

Njen enterijer je moderan i prefinjeno dizajniran, a ima izvrsno dodeljene funkcije u prostoru, drvene završne dodire i brojne druge detalje, poput staklenog krova koji gleda prema jednom od bazena.

Nju pokreće twin 6035hp MAN RK280 Diesel motor, a ona je sposobna da razvije brzinu od 23 čvora, sa nautičkim rasponom od 4250 nm. Ona ima najnoviju opremu kada govorimo o navigaciji i zabavi, a spremna je i opremljena za sve akcije koje njeni vlasnici požele. Nudi neuporediv komfor i udobnost u putovanju, sa naprednim stabilizatorima i izolacijom. Na njoj ima dovoljno mesta za četrnaest gostiju, u jednom vlasničkom apartmanu i šest apartmana za goste, a poseduje dovoljno mesta i za 37 članova posade, koji danonoćno rade na njoj, kako bi bila i ostala besprekorna.

Inače, ovu jahtu je ruski biznismen Andrej Meljničenko poklonio svojoj supruzi Sandri. Kada su izvođeni radovi na dekoraciji enterijera ove jahte, Sandra je učestvovala u svakom koraku dizajna, birajući materijale i sve neophodne detalje. Ona je tačno znala kakav prostor želi na svojoj jahti, što možemo videti po genijalno dizajniranom i ultra prostranom garderoberu koji je osmislila. Njen grandiozni i glamurozni garderober nalazi se u sklopu master apartmana jahte i otključava se otiskom prsta!

Čitava jahta odiše elegancijom i luksuzom, koji je pravo oličenje modernog i vanvremenskog stila. Svaki detalj na jahti je dobro promišljen i ima svoju svrhu. Iako je život ruskih bogataša uglavnom sakriven od očiju javnosti, Sandra je sa svojim pratiocima na Facebooku podelila nekoliko slika svoje jahte, koje možete videti u našoj galeriji.

D.Ć.

Luxury Experience