Vrhunska EVO 115 jahta Tecnomar brodogradilišta

Italijansko brodogradilište Tecnomar upravo je objavilo da je njihova prva EVO 115 superjahta prodata azijskom klijentu…

Ovo je zapravo prvi projekat ove kompanije usmeren dalekoistočnom tržištu, tako da ona predstavlja veoma značajan trenutak u njihovom postojanju na više načina.

EVO 115 je aluminijumska lepotica, koja će biti konstruisana u njihovom brodogradilištu u Marina di Karara. Sam brod ima specifičan dizajn, raspored sa tri kabine i vrhunskim master apartmanom koji će biti smešten na donjoj palubi.

Naravno, moramo pomenuti i veliki wellness prostor, sa saunom, parnim kupatilom i sobom za masažu, što će verovatno reči “opuštanje” dati sasvim novo značenje.

Ova jahta se veoma lako može smatrati unikatnom zbog svog dizajna, posebno zbog činjenice da je namenjena Dalekom Istoku, delu sveta koji na sasvim drugačiji način poima luksuz. Ako realni prikaz ove jahte bude imalo sličan grafikama koje možete ovde videti, sigurni smo da će njen srećni vlasnik biti više nego zadovoljan.

Ipak, o ceni iz brodogradilišta Tecnomar ništa nisu rekli, kao ni o tehničkim i specifičnim detaljima, poput njenog raspona ili tipa motora koji će ona koristiti za osvajanje svih sedam mora.

D.Ć.