Victorious - jahta za prave dive

Da biste putovali oko sveta, a da pritom ne žudite za svojim domom, potrebna vam je jahta poput modela Victorious...

Nastala kao delo AK Yachts, ova motorna jahta dugačka 85 metara ponudiće vam najbolje elemente istraživačkih modela, kombinovane sa luksuzom koji se očekuje od hotela sa pet zvezdica i komforom vašeg sopstvenog doma. Bez obzira na to koliko je destinacija koju želite da posetite komercijalna ili udaljena, dok se na ovoj jahti ništa vam neće nedostajati, pod uslovom da povedete svoju porodicu i prijatelje, što za vas neće biti nikakav problem, jer ona nudi dovoljno mesta za 24 osobe u 12 kabina. Svaki njen kutak sadrži izobilje pogodnosti, obećavajući uvek dobar provod. Beach klub koji meri oko 200 kvadrata, smešten na njenoj donjoj palubi, daće vam priliku da se odmorite i opustite, gde god da se nalazite.

Veliki bazen smešten je pored teretane, dok za spa iskustva, ona sadrži savršeno opremljenu sobu za masažu, hamam i salon lepote. Ukoliko boravak u zatvorenom prostoru nije deo vašeg plana, možete dobiti željenu dozu adrenalina zahvaljujući četiri tendera koji su spremni za zabavne aktivnosti, a poseduju svoju sopstvenu garažu. Lepota uživanja na jahti poput ove krije se u činjenici da je opremljena svim pogodnostima koji će vam omogućiti da uživate u prirodnoj lepoti svog okruženja.

Sky loža je savršeno mesto za posmatranje noćnog neba, a opremljena je luksuznim komadima nameštaja, barom i drugim detaljima. Za formalnije prilike, tu je trpezarija u kojoj svoje mesto pronalazi i baby grand piano. I dok je njen enterijer savršeno raskošan, prostran i komforan, ova jahta vam nudi priliku da stvorite intimnu atmosferu i uživate u zagrljaju voljene osobe pored kamina u jednoj od loža na palubi za sunčanje.

Imućni vlasnici ove jahte trebalo bi da imaju osećaj za finije stvari u životu, pa jahta dolazi sa vinskm podrumom, humidorom i otvorenom terasom koja je opremljena đakuzijem i ležaljkama za sunčanje. Na glavnoj palubi čitava porodica može uživati u dečjoj igraonici ili privatnom bioskopu. Victorious jahta definitivno nudi ponešto za svakoga, odnosno one osobe koje imaju 146.6 miliona dolara viška.