Uživajte u krstarenju oko sveta na krevetu od 200.000 dolara

Da li biste želeli da krstarite oko sveta kruzerom koji vam nudi neverovatno luksuzni apartman po ceni od 11.000 dolara za jednu noć?

Površina ovog apartmana duplo je veća od prosečne kuće, a on sadrži i krevet pravljen po meri vredan 200.000 dolara, kao i svoj sopstveni privatni spa centar. Kao što ste mogli da pretpostavite, apartman se nalazi na Seven Seas Splendor kruzeru, a nosi naziv Regent Suite, podsećajući nas na neverovatno luksuzni stan sa svojom površinom od oko 444 m2. Površina ovog apartmana dvadeset puta je veća od prosečne kabine.

Sviđa vam se kako sve ovo zvuči? Pa, moraćete da pričekate najmanje do 2021.godine kako biste uživali u ovom apartmanu, jer je on već rasprodat za inauguralna krstarenja koja će se odigrati sledeće godine. Glavni element ovog apartmana, odnosno dragulj u njegovoj kruni je Vividus krevet koji košta 200.000 dolara, a koji je pravljen po meri od strane četvorice vrsnih zanatlija u Hastens radionici u Švedskoj. Kao najluksuzniji krevet na moru, on poseduje ram od jele, čelične opruge, slojeve konjske dlake, pamuka i vune. Za njegovu izradu je potrebno 300 sati rada, dok se kompletira za osamnaest meseci.

Kako biste inače podigli lestvicu luksuza u ovoj plutajućoj palati, osim dodavanja privatnog spa centra koji sadrži saunu, parnu sobu i odeljak za tretmane, kreiran od italijanskog mermera sa zlatnim akcentima? Dvosobni apartman dolazi sa dva ipo kupatila, dok je dekorisan egzotičnim drvetom, italijanskim mermerom, zlatnim lusterima i pažljivo odabranim umetničkim skulpturama. Kada već plaćate 11.000 za jednu noć, naravno da dobijate usluge i ličnog batlera, koji će organizovati vaše spa aktivnosti, usluge vozača u lukama i odabrati vašu omiljenu posteljinu, jastuk i toaletne proizvode pre nego što stignete.

Druge osobine ovog apartmana uključuju verandu od 130 kvadrata i solarijum zatvoren staklom, koji gostima daje priliku da uživaju u pogledu u kom inače uživa kapetan. Pored toga, u planu je da ovaj kruzer plovi kroz Mediteran, Severnu Evropu, Aziju, Karibe i Severnu Ameriku.