Unapređena i osvežena Pershing 82 jahta

Premijerno predstavljena na kanskom festivalu nautike pre pet godina, Ferretti Pershing 82 jahta bila je ogroman hit od prvog dana...

Ona je sve prisutne impresionirala svojim elegantnim linijama, luksuzno dekorisanim prostorima i vrhunskim performansama. Ali, u svetu nautike, pet godina je jako dug period, pa je zato Ferretti kompanija odlučila da udahne novi život ovoj lepotici, u pokušaju da usavrši nešto već savršeno.

Naravno, oni su uradili sjajan posao, a sa brodogradilištem je sarađivao uvaženi arhitekta Fulvio De Simoni, kako bi zajedno proizveli strategiju za redizajn ove 24.98 metara dugačke jahte na najlepši mogući način. Pershing 82 sada izgleda kao da je ponovo rođena i spremna je za novu eru slave uz savršenu kombinaciju svežih elemenata i ponekih šarmantnih originalnih delova.

Pored već impresivnog eksterijera i luksuznog enterijera, vrhunska tehnologija ovoj jahti daje mogućnost uživanja u savršenim performansama. Twin 2.435 Mhp MTU 16V 2000 M93 motori sa Top System 95P dozvoljavaju Pershing 82 jahti da dostigne maksimalnu brzinu od 45 čvorova.

Šta više, vlasnici ove lepotice mogu se odlučiti i za dva MTU 16V 2000 M96L motore, koji obećavaju još više uzbuđenja. U enterijeru, sveža šema dizajna njenog salona sada sadrži Poltrona Frau komade nameštaja, sivo lakirane detalje i prefinjene drvene akcente.

Četiri kabine koje poseduje ova jahta su takođe prerađene, a metalik Elitis tapete su nešto što jednostavno moramo napomenuti. Antoniolupi sanitarije, Bisazza mozaici i Pomd’or aksesoari u kupatilima kompletiraju unapređenje ove jahte.

D.Ć.