Tri ključne karakteristike koje Alpha Spritz 116 jahtu čine neodoljivom

Brodogradilište Alpha Custom Yachts je porodična kompanija poznata po svojim elegantnim, jedinstvenim i inovativnim kreacijama...

Novoizgrađene jahte ovog brenda mogu se potpuno prilagoditi prema željama klijenata. Potpuno nova Spritz 116 mogla bi biti savršen primer jahte koja svojim dizajnom izaziva strahopoštovanje. Sa pet kabina za goste, uključujući glavnu kabinu punog snopa, teško je pobediti sve prednosti ovog konkretnog modela.

Alpha Custom Yachts je sarađivao sa italijanskim dizajnerom superjahti Đorđom Kasetom i Laurent Giles Naval Architects Ltd na kreiranju posebnog modela sa elegantnim enterijerom, kao i sa dobro osmišljenim eksterijerom za Spritz 116. 

Spritz 116 jahta se odlikuje VIP kabinama u kojima se nalaze veliki kreveti i pružaju dosta prostora gostima. Sledeća prednost jahte je zatvorena spoljašnja trpezarija. Poznato je da porodično brodogradilište Alpha Yachts gradi svoje jahte imajući na umu zajednički prostor i porodicu. Sa tim na umu, sve jahte sa njihovim potpisom imaju izuzetno dobro planiran trpezarijski prostor na otvorenom, baš kao što je slučaj Spritz 166 modela, koji nudi dovoljno mesta za čak 12 osoba. Ukoliko svemu tome dodamo detalje od mermera, plafone od tikovine, zapanjujuće LED osvetljenje i sistem surround zvuka, jasno nam je da govorimo o samom vrhuncu luksuza. 

Vlasnicima Spritz 116 modela će se posebno dopasti treća karakteristika koja izdvaja ovu jahtu, a to su beskrajne opcije prilagođavanja. Alpha Custom Yachts daje priliku onima koji imaju duboke džepove i bujnu maštu da osmisle superjahtu svojih snova. Sve se može prilagoditi po ukusu vlasnika, od zvučne izolacije, plutajućih podova, tuševa pune veličine, do boja po meri.

Luksuzna jahta je nepotpuna bez bazena, a Spritz 116 vas neće razočarati. Njena krmena paluba ima platformu sposobnu da izdrži veliki bazen koji može poslužiti kao podijum za igru kada je prekriven tikovinom.