REMEK DELO ADMIRAL TECNOMAR BRODOGRADILIŠTA - Entourage superjahta

Šesta jahta po redu, koja je tokom ove godine predstavljena od strane brodogradilišta Admiral Tecnomar je superjahta dužine 47 metara nazvana Entourage…

Njen raspored eksterijera delo je poznatog dizajnera Luke Dinija, koji je blisko sarađivao sa timom iz Admiral Centro Stile, zajedno sa predstavnikom vlasnika i menadžerom proizvodnje, dok se Dragana Maznić udružila sa Admiral Centro Stile prilikom dizajniranja i osmišljavanja dizajna enterijera.

Enterijer ove jahte je izvrstan i markantan zbog pregršti prirodne svetlosti, zahvaljujući panoramskim prozorima od poda do plafona, koji su smešteni u mnogim delovima jahte, kao i zbog svoje suptilne monohromatske palete boja, koja kreira elegantni i moderni stil. Smeštaj na ovoj jahti sastoji se od 10 luksuznih kabina, gde može biti smešteno do 10 gostiju. Najimpresivniji od svih svakako je vlasnički apartman, smešten na prednjem delu glavne palube. U sklopu master apartmana nalaze se i privatna teretana sa saunom i prostrani garderober.

U eksterijeru, gosti ove superjahte mogu uživati u njenom prostranstvu. Na primer, na gornjoj palubi nalazi se prostor za al-fresco obroke, nadomak velikog dela posvećenog uživanju u suncu, gde je smešten i đakuzi. Ovaj prostor čini jahtu savršenim mestom za organizovanje društvenih okupljanja, u privatnom, ali eksteremno luksuznom okruženju.