Odvažna i predivna - nova Evo 120 jahta

Dizajnirana od strane Nuovi Cantieri Apuania i kompletirana ove godine od strane Tecnomar, Evo 120 je futuristička luksuzna jahta dužine 36.6 metara, koja kombinuje sportski stil i eleganciju u impresivnom trupu od aluminijuma i superstrukturi od istog materijala…

Uprkos svojoj laganoj konstrukciji, ovaj brod i dalje teži oko 250 tona, ali se zahvaljujući twin 2.600 KS MTU motorima elegantno kreće maksimalnom brzinom od 22 čvora, odnosno brzinom krstarenja od 20 čvorova. Sa maksimalnim rasponom koji je procenjen na 1.600 nautičkih milja, Tecnomar Evo 120 je verovatno savršena jahta za nezaboravna krstarenja Mediteranom ili Karibima. Naravno, to su destinacije koje su nama prve pale na pamet, a u slučaju da je kupite, slobodno odaberite svoju omiljenu rutu i uživajte u avanturi svog života.

Ukupno osam putnika može uživati u svim blagodetima ove jahte, unutar četiri udobne i moderne kabine. Budući vlasnici Evo 120 jahte će imati priliku da se opuštaju u glavnoj kabini pune dužine, koja dolazi sa velikodušnim tušem, raznim prostorima za odlaganje stvari i prostranim garderoberom. U međuvremenu, sa desne strane broda nalaze se VIP i twin kabine, kao i nekoliko trpezarijskih i dnevnih prostora.

Takođe, tu je i soba za masaže sa saunom, spa centrom i parnom sobom, koja doprinosi neverovatnoj privlačnosti ove jahte, dok se na njenom mostu nalazi i predivni bar, opremljen frižiderom, ledomatom i roštiljem. Vredi pomenuti i đakuzi i prostor za sunčanje, koji su idealni za uživanje u lepom životu.

Italijansko brodogradilište opremilo je ovaj neverovatni brod i prostranom tenderskom garažom, gde možete spakovati igračke za vodu, ronilačku opremu i brojne druge stvari.