Novi koncept jahte Igora Jankovića

Novi koncept jahte skoro je predstavljen kao delo dizajnera u usponu, Igora Jankovića…

Osseo je futuristička sedamdeset dva metra dugačka jahta, koja je izgrađena sa visokim performansama na umu, sa izuzetnim dizajnom, kao i neverovatnim smeštajem koji će vam ponuditi najbolje moguće iskustvo jedrenja. Ova neverovatna jahta dolazi sa vrhunskim DynaRig sistemom i drugim neverovatnim delovima opreme.

Osseo ima trup od karbona i grafena, koji su se kao materijali dokazali kao veoma otporni na koroziju i definitivno se uklapaju sa konceptom jahte. Eksterijer sadrži impresivnu kombinaciju crne i kameleon plavo-ljubičaste boje, dok se enterijer savršeno uklapa sa eksterijerom i nudi sasvim dovoljno mesta za do dvanaest osoba. Brod takođe može biti opremljen dizel i električnim motorima.

I dok je ultimativni cilj ove jahte jedrenje, ona svakako može biti savršena platforma za održavanje događaja, zbog svog dostupnog prostora za opuštanje i zabavu. Kao što možemo videti na renderinzima, tu je i otvoreni prostor u formi salona, koji je idealan za okiljanja i prezentacije, ali i za opuštanje takođe.

Glavni apartman, smešten u pravcu krme, dolazi sa super udobnom spavaćom sobom. Tu je čak i beach deo koji je zaklonjen polu-transparentnim krovom od obojenog stakla. Ovaj prostor može biti transformisan u romantični kutak tokom večeri, sa ambijentalnim svetlima i bazenom. Igor Janković nam definitivno predstavlja savršenstvo u svetu jedrenja.