Novi Hanseatic kruzeri nude više od luksuza

Krstarenja nisu namenjena samo uživanju u suncu i pogledu na okean u današnje vreme…

S obzirom na to da je opuštanje u vrhu liste pogodnosti koje su neophodne svetskim putnicima, renomirani brend Hapag-Lloyd Cruises, poput mnogih svojih konkurenata, predstavlja sasvim novi vrhunski spa i fitness centar kao deo svoje ponude – Hanseatic nature, Hanseatic inspiration i Hanseatic spirit.

Inspirisani prirodom u potpunosti, Ocean Spa kako su nazvali svoju novu ponudu, inkorporira elemente okruženja u sve njene aspekte, od sastojaka koji se koriste za tretmane, do samog dizajna soba u kojima se tretmani odvijaju. Prostor od 233 kvadratna metra koji je tome namenjen, poseduje prozore od poda do plafona sa umirujućom dekoracijom, a opremljen je otvorenim prostorom za uživanje, finskom saunom, parnom saunom, hidroterapijskim tušem, ledenom fontanom i frizerskim salonom. Odmah pored se nalazi fitness centar od 100 kvadrata, sa svom neophodnom opremom, kao i fitness studio koji nudi panoramski pogled na okean sa svih strana.

Prateći etos protkan prirodom, Ocean spa će koristiti samo održive proizvode sa prirodnim sastojcima, koje proizvode brendovi Vinoble, Hyapur, John Masters Organics i Nailberry, sa fokusom na veganskim formulama. Hanseatic nature i Hanseatic inspiration će svoja prva putovanja imati u aprilu i oktobru, dok će Hanseatic spirit svoje devičansko krstarenje otpočeti 2021.godine.