Najuzbudljiviji kruzer na svetu

Kruzeri su zabavni, interesantni i opuštajući način da provedete svoj odmor…

Ipak, u pokušaju da celu ovu priču shvati malo previše ozbiljno, Carnival, jedna od najvećih linija krstarenja, odlučila je da predstavi rolerkoster pune veličine na svom skoro kreiranom Mardi Gras brodu. Zajedno sa svim redovnim pogodnostima, ovaj brod će sadržati pravi rolerkoster na svojoj palubi.

Nazvan BOLT, Ultimate Sea Coaster će biti dugačak 240 metara, a imaće uvoje i padove koji će oduševiti sve ljubitelje brzine, jer će se kretati skoro 65 kilometara na čas. Minhenski Maurer Rides brend kreirao je ovaj rolerkoster koji je u potpunosti električan, a imaće traku koja se izdiže 57 metara iznad nivoa mora. Pored toga, oni koji se voze na ovom rolerkosteru uživaće u vozilima koja nas podsećaju na motore i dostižu nivo ubrzanja koji je svojstven trkačkim odelima. Oni će takođe moći da ubrzaju ili uspore svoja BOLT vozila, ukoliko požele da uživaju u pogledu sa vrha ove atrakcije.

Komentarišući lansiranje BOLT rolerkostera, predsednik kompanije Carnival, Kristin Dafi, kaže: “To će biti vožnja puna uzbuđenja. Mislimo da je ovo zaista sjajna inovacija za Mardi Gras, koji će i pored toga imati dosta novih pogodnosti i ponuditi iskustva koja ranije nisu bila dostupna”.

Mardi Gras, najveći brod Carnival kompanije do sada, zvanično će biti lansiran 2020.godine, a više detalja će biti otkriveno u narednim mesecima. Do tada, možemo samo čekati i maštati o vožnji njegovim rolerkosterom.